piatok 3. decembra 2010

Deň šesťdesiaty piaty



 Spala som veľa. Spala som takmer osem hodín a poobede som  pridala ešte dve hodiny. Dnes je taký ospalý piatok, aj keď ráno bolo hektické takým pozitívnym spôsobom. Pripadala som si ako napojená na duracelky. O ôsmej bolo prvé stretnutie, potom druhé, tretie, vyzdvihla som knihy a o jednej som mala všetko vybavené a bola späť doma. Stihla som zopár vtipných  esemesiek s Joe a pri jednej mi na chvíľu napadlo, že on snáď číta tieto písmená, používa takmer identický slovník s tým mojim. Tento raz to bolo slovo chrumkavý. Rýchlo som túto možnú apokalypsu zahnala späť a zotrvala v názore, že si proste rozumieme. Neskôr som nerozvážne napísala ešte LIST TO DO na piatok a zaspala spánkom spravodlivých.

Prebudili ma esemesky. Prvá bola mimoriadne vtipná „drahá, viem, že si overqualified, ale zajtra robím pre známych Mikuláša, vypadla nám jedna babysitterka, nemôžeš zaskočiť?“ Na takto formulovanú správu sa nedá odpovedať inak ako len jasné. Takže o program na zajtra už mám postarané.

Druhá od P a tá mi až taká vtipná neprišla. Bola všeobecná, niečo na spôsob ako sa máš, aby vzápätí prišla nejaká ďalšia s konštatovaním, že sa vidíme až na jar. Mala som chuť napísať to je dobrý nápad, ale neviem, či by to rozchodil a teraz, keď to tu píšem, uvedomujem si, že som zvolila to čo sama neznášam, neodpovedanie na správu. Na druhej strane nebol tam otáznik. Bolo to konštatovanie z jeho strany a keď chce vedieť na čom je, mal by dvihnúť telefón. Snáď tých dvadsať centov ešte má, i keď po poslednom lamentovaní na obede veru neviem. Hm, musím to nejako upratať.  Naše vzájomné očakávania sú jednoducho iné.

Tretia prišla od Pôžitkára. Opätovne ma nazval Bambulou. Debil jeden. Opätovne sa pýtal kedy mám čas, ako formu ospravedlnenia spomenul niečo ako bolo to divoké, ale nie vzrušujúce bodky bodky bodky. Odpísala som mu kedy čas nemám. Fakt som zvedavá koľko mu to bude trvať, kým sa stretneme.  Neznášam, keď ma volá Bambula.

Aby som sa nenudila ozval sa aj M ako Merlot, údajne sa vidíme v stredu alebo v piatok, na to som tiež zvedavá. 

Pôžitkár a Merlot by si mohli podať ruky. V zásade je to jedna fajta. Včera, keď som bola so Charlotou, povedala, že väčšinou randila so samými právnikmi. Ja, keby som to chcela škatuľkovať, by som napísala s pánmi dôležitými, ktorí nie sú pánmi svojho času, lebo sú tam ešte iní. 

Písala aj Sharon. Niečo ako máme ho a pridala smajla.

Hm, Sharon, tá mi veľmi praje, tá si už predstavuje rodinné výlety. Je to sranda. S výnimku prvých frajerov, nikdy sme nemali so Sharon obe vzťahy naraz. Vždy mala vzťah len tá jedna a občas si robím srandu, že sa bude musieť rozviesť, aby som s niekým bola. 

So Sharon som rozprávala včera a vtedy povedala, niečo ako ja ti tak závidím, ja by som chcela mať taký život ako ty, randiť si a užívať, ja som nikdy nebola prototyp ženy matky, ale vždy ženy milenky. Hm, povedala som, ja vždy ženy matky a v poslednej dobe som žena milenka. Nejako to máme pomýlené.

Ozvalo sa aj Bebečko, ale to už ani nepotrebuje môj komentár, ten človek ma asi fakt má rad, pravdou, ale je, že ma striaslo. Zatiaľ čo on spomínal pozitívne aspekty, ktoré som mu vniesla do života, odbila som ho slovami, že mi priniesol stratu času. Povedal len chápem. On vždy všetko chápal v mene vyššieho cieľa. Ten cieľ sa volá môj záujem a čím viac chápal, tým menší záujem bol. 

Divný deň tento piatok. Z môjho LIST TO DO sú poslané len dva maily. Ostatný čas som strávila v nejakej divnej letargii spôsobenej debilnými esemeskami.

Mala som ísť radšej do kina.

Idem napísať esemesku P, nech mám čistý štít.

12 komentárov:

  1. Vesperka tak ty dostavas cely den smsky a ja ani jednu...fakt ze dnes nula bodov a pritom som ten telefon hypnotizovala...asi to nezniesol, vybil sa v polovici dna.. :)

    ...rozmyslam...mala by som zacat znova pisat.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 2B - samozrejme, ze ano, nepoznam lepsiu formu triedenia myslienok :D ale nie na pravde, je to tam nejake divne, kde su tie stare fajne casy...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na starej pravde zdochol pes... ale predsa doma je doma...
    Na novej pravde sa to uzamklo treba vseliake smsky a ja nemam rada uzamknute miestnosti :) ani koment som ti tam nemohla dat... cele zle..

    Takze bud blogspot alebo stary blog.. tam som zacinala tam asi aj skoncim :)

    Inac akoto ze niesi na ochutnavke vina? Dnes v Scherzi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 2BB - vies co je sranda, ze ma tam dnes volali a nikdy som tam este nebola :D, autorizacia esemeskou je uplne trafena, ja som zastavila cudziu osobu, pozicala si mobil, zaplatila jej a autorizovala sa tak, inak som bola odhodlana nenapisat ani jeden koment... daj vediet kde budes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som volakedy chodievala do Scherzu, ked rozbiehali vecerne akcie.. vtedy to bola parada taka komorna atmosfera s kadejakymi umelcami znamymi bratislavakmi a tak :)

    uprimne uz sa mi tam moc nepaci...zacali tam chodit vsetci.. prilis natrieskane.. uz to nema to caro...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. b.
    toto znie velmi zaujimavo a prosim to vysvetlit:"On vždy všetko chápal v mene vyššieho cieľa. Ten cieľ sa volá môj záujem a čím viac chápal, tým menší záujem bol."
    zvazujem,ktora prototypova rola je lepsia a pride mi,ze je to ako s vlasmi-vlnia sa,baby vyrovnavaju,nevlnia,tak natacaju...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 2BB dobre vediet :)

    2B - submisivne chapanie nikdy nic dobre neprinieslo, muz bez nazoru je ako muz bez tvare

    OdpovedaťOdstrániť
  8. b.
    draha,ty mas v tych bé nejaky chaos,je tu BB,B a moja malickost b. a ty tu strielas dinom-danom odpo,sa mi zda,ze sa uz lepsie orientujem v tvojich boys nez v komentoch:-))

    muz bez nazoru je hola katastrofa,este vacsia ako zena bez nazoru,to suhlasim.ale muzi su apriori egoisti a egocentrici a ak sa najde jedinec,co kuka na tvoj zaujem a nielen na svoj,da sa to povazovat za maly zazrak a nemala by si ho posielat za trest do kuta,si myslim:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pockajte pockajte.... to draha mi je zname aj to b :)) mozem to poznat? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jasne, ze ano :) len nechapem, preco nepouzivate svoje stare dobre nicky, aspon by ste mi to tu s tymi beckami nekoplikovali, kua co sa za ne hanbite ci co? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ale saak dobre co nam beres detske radosti ;) aspon chvilku som chcela byt za tajomnu :)

    vesperka kde je dalsi den? Od rana tu sliedim.. zavislosti vytvaras..
    uz som si aj moulin rouge pustila dnes z nudy..pozeram na to, vyspevujem...zle je to somnou.. sentimentalniem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. b.
    pekne sme sa tu zisli:-)
    bonnie sa nechce preklikavat sa vsakovako a vyplnovat vsetko mozne,zistila,ze najjednoduchsie v tej komplikacii je hodit koment anonymne a aby vesperka mohla mysliet aj na pracu,chlapov,cvicenie,vino,dezerty, a ine dolezite veci a nielen na to,kto sa tu vyplkava,tak kratka znacka ma uz nezabije:-)lenze mi je to certa platne,stejne mi odpoveda "2B"...aha,vlastne som mozno len privelmi vztahovacna a odpoveda inej B:-)

    vesperka,vidis,jak je na tom kiti zle?uz mr kuka,tak kde je dnesny den,ha?:-)

    OdpovedaťOdstrániť