sobota 2. októbra 2010

Deň tretí


Som vypľutá. Úplne totálne absolútne vypľutá. Neviem, či za to môže náročný terén, alebo len príliš veľa šampanského, prípadne kombinácia všetkého.  Ležím v posteli a ťukám tieto riadky, miestami sa pristihujem, že sa vlastne kontrolujem a príliš veľa rozmýšľam čo napísať. Pípla esemeska, zajtra ráno idem tiež hrať, teším sa a nadávam zároveň. Videla som štartovku a hrám s horšími. Nerada hrám s horšími, nie že by som nebola trpezlivá, skôr ma oberajú o energiu. Mám potrebu ich povzbudzovať, aby sa im darilo a nejako to ide na úkor mojej hry. Rovnako ako dnes. Dnes som prvýkrát chcela zakričať „buď už ticho, prestaň sa sťažovať a tárať pičoviny“. Presne takto som to chcela urobiť. Neurobila som to. Len som predychávala a dohovárala sama sebe. Pokoj. Kľud. Vieš sa zmobilizovať. Nie si slaboch. Nová jamka. Nová hra. Zahráš to.

Pravdou je, že to nešlo. Tá negatívna myšlienka tam bola už zakorenená a nedalo sa jej zbaviť. Bola stručná. S touto osobou už turnaj nehrám. Ešte nie som taký killer, aby som dokázala prepnúť z minútu na minútu. 

Hrala som otrasne a nespoznávala som sa. Nie som nervák, som veľmi pokojný hráč, ale dnes som to tak necítila, dnes som mala chuť zlomiť palicu, hodiť ju ďaleko, alebo len tak jednoducho odísť a nedokončiť hru. Tá osoba ma ničila, to neustále sťažovanie a strašné kecy sa mi zarývali pod kožu. Rozmýšľam, či existuje nejaký spôsob obalenia samej seba do vákuového obalu, kde nič nepočuť, necítiť, nevidieť, kde sa len tak existuje a okolie nie je. Zajtra skúsim niečo vymyslieť, skúsim sa koncentrovať a nič nevnímať, len seba a svoju hru.

Nechce sa mi písať.

Chce sa mi nič.
Chcelo sa mi súložiť.
Sex ma občas ukludňuje a dobre sa po ňom spí...

Asi mi chýba...


Druhý lístok: cvičenie áno, práca zero, písanie áno, so všetkým meškám asi zvýšim počet na 24, alebo začnem ešte raz od pondelka...

3 komentáre:

  1. a nechyba nam tu den druhy niekde?
    kym nemas same zera,tak je to dobre:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tesim sa ze si zacala opat pisat, len tajne dufam ze pri cisle 21 neskoncis
    prijemny den
    ten co uz dohral basket

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to anonymny, ktory vlastne nie je anonymny :)
    netusim pri akom cisle skoncim, ale verim, ze nieco zmenim

    p.s. akoze dohral basket? ved sezona prave zacala

    OdpovedaťOdstrániť