streda 13. októbra 2010

Deň štrnásty



Konečne som doma. Ešte pred pár minútami som si myslela, že sa domov doplazím alebo minimálne vyzujem a po ulici pôjdem bosá. Ktorý pán to vymyslel opätky? Asi ma nemal veľmi rád, inak by nedopustil tú strašnú bolesť z ich nosenia. Rozmýšľam, či som vždy trpela nosením vysokých topánok. Nikdy som ich nemala veľmi často, ale asi ich frekvencia bola väčšia ako teraz, a tak sa možno bolesť rozložila rovnomernejšie a nebola takáto nárazová. Alebo ten nešťastný opätok bol predsa len nižší ako ten dnešný. Prípadne všetko dokopy. 

Ako to robia tie ostatné, ktoré dokážu balansovať na podstatne vyšších výzvach? To fakt netuším. Jediné čo viem, že v piatok dostanú moje nohy opäť zabrať a dnešná generálka sa veľmi nevydarila.

Kurevsky ma bolia nohy.



Deviaty lístok: všetko okrem práce, dnes sa nepracovalo, dnes sa nechcelo, dnes bolo krásne počasie

2 komentáre:

  1. b.
    je to v tazisku,mozu byt vysokaaanske a ked je ok tazisko,nohy si nestazuju.mozu byt naopak so symbolickym opatkom a jak maju blbe tazisko,rozbolia ta nohy,chrbat... moze ti aj padat klenba,je teraz jedno ortopedicke pododvetvie(nemozem si rychlo spomenut na nazov,snad podopatia),kde ti zistia viac z coho moze vychadzat dany problem.a vobec,zapoj kreativitu,co mas co trapit svoje nohy?!:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vcera to uz bolo lepsie, ale prezuvky som mala so sebou :)

    OdpovedaťOdstrániť