nedeľa 17. júla 2011

48



Som paralyzovaná. Paralyzovaná správou z večera. B sa ide rozvádzať, to navonok harmonické manželstvo je v rukách právnikov a počet dokonalých manželstiev sa rapídne zmenšuje. Prvé, čo mi napadlo bolo niečo v zmysle, to nemôžeš, to už keď vám nevyjde, tak komu to vlastne vyjde? Potrebujem pozitívne príklady, že sa to dá, že to funguje a žiadne nevidím.

 Vlastne ešte jedno vidím, ale to už je reparát, tak tam je väčšia pravdepodobnosť, že snáď to vyjde, že vzájomná úcta a tolerantnosť bude väčšia ako u tých prvých vzťahov, i keď kto vie?

Nie som schopná na nič myslieť, len na skutočnosť, že sa rozvádza, aj keď som si o tom myslela vždy svoje, aj tak ma to dostalo.

Dnes ma dostala ešte jedna správa, ktorá mi neschádza z mysle, čas neplynie spojito ako rieka, ale plynie skokom. Asi začnem čítam kvantovú fyziku. V týchto rokoch mi príde oveľa viac sexi ako v minulosti.

Ide sa rozvádzať, ja mám za sebou ďalších 11 kilometrov a čas plynie skokom...

1 komentár:

  1. b.
    "Asi začnem čítam kvantovú fyziku. V týchto rokoch mi príde oveľa viac sexi ako v minulosti."ja z teba odpadnem:-))ale berem to,je mi to blizke:-))
    preco sa ide rozvadzat to tvoje ikonicke manzelstvo?to ti fakt nemali robit,motivacne priklady treba...

    OdpovedaťOdstrániť